Užsakymams nuo 39 Eur pristatymas NEMOKAMAS!

Korėjietiškas kiaulienos troškinys

Comforting Korean Pork Stir Fry

Ignas Raiselis |

Korėjietiškas kiaulienos troškinys belaukiant vasaros

 

Pavasaris vis dar neryžtingas, bet jūsų skonio receptoriai – ne! Šis korėjietiškas kiaulienos stir-fry patiekalas yra saldus, aitrus ir beprotiškai skanus – tai lyg šiltas apkabinimas dubenėlyje. Kol vasara dar tik pakeliui, šis patiekalas puikiai tinka vakarienei ar net savaitgalio pasilepinimui.

Ingredientai

Padažui:

 

Troškinio ingredientams:

  • 1 v. š. aliejaus
  • 150 g kiaulienos, supjaustytos juostelėmis
  • 50 g svogūnų, plonai supjaustytų
  • 50 g morkų, plonai supjaustytų
  • Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį

Patiekti su:

  • Virtais ryžiais
  • Keptu kiaušiniu (geriausia su minkštu tryniu)


Paruošimas

  1. Paruoškite padažą. Mažame dubenėlyje sumaišykite visus padažo ingredientus. Atidėkite.
  2. Kepkite kiaulieną. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite kiaulienos juosteles apie 5 minutes, kol apskrus.
  3. Pridėkite daržoves. Suberkite svogūnus ir morkas. Pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite dar 5 minutes.
  4. Įmaišykite padažą. Supilkite padažą į keptuvę ir gerai išmaišykite. Kepkite dar minutę.
  5. Patiekite. Patiekite su karštais ryžiais, o ant viršaus – keptas kiaušinis. Leiskite tryniui susilieti su viskuo – tai dalis malonumo!


Patarimas: Norite dar daugiau vasariško skonio? Pridėkite šviežių pjaustytų svogūnų laiškų arba kelis ananaso gabalėlius.


Produktai, kurių prireiks:
👉 Gochujang (aitriųjų pipirų pasta)
👉 Crazy Bastard Ghost Pepper & Mango padažas

 

▶️ Recepto VIDEO

 

Kol vasara dar tik ruošiasi, leiskite šiam patiekalui sušildyti jus.

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį: komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant.