Marinuoti svogūnai (receptas)

Marinuoti svogūnai (receptas)

Ingredientai

  • svogūnai:
  • actas: 40 mililitrų
  • verdantis vanduo: 100 mililitrų
  • druska: 1 arbatinio šaukštelio
  • cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
  • juodieji pipirai
  • pasirinktinai: krapai, čili pipirai, garstyčių sėklos

 

Paruošimas

  1. Į MAGiC JAR dedame svogūnus supjaustytus žiedais
  2. Šiek tiek padaužome juos grūste
  3. Dedame druską, cukrų ir prieskonius
  4. Pilame karštą vandenį ir viską lengvai pamaišome
  5. Uždarę MAGiC JAR vidinį dangtį, jo vožtuvą ir išorinį dangtį lengvai pakratome
  6. Dedame į šaldytuvą

 

Po 30 minučių turime puikų pagardą prie šašlyko kepsnių ar žuvies.

Leave a comment